Ζαραδούκας: «Δεν χωράει πρόβλεψη στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Διψάει για το Κύπελλο ο Άρης»

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Για τη μάχη του τίτλου, τον τελικό Κυπέλλου και την Εθνική ομάδα μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Ο Ολυμπιακός σηκώνει κεφάλι αγωνιστικά και είναι στο παιχνίδι. Ο Άρης είναι η ομάδα του Μάντζιου και έχει μια ταυτότητα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα κάνει την ήττα εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία και θα φτάσει κοντά στην κορυφή. Θα κριθεί στα ντέρμπι. Δεν μπορούμε να έχουμε πρόβλεψη για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ».

Για την Εθνική και το μέλλον του Πογέτ: «Έχω επαφές με όλα τα παιδιά. Προσπάθησαν πολύ και δεν περίμεναν αυτό που έγινε. Το επίπεδο είναι υψηλό. Είναι σίγουρο ότι θέλουν τον Πογέτ αλλά δεν παίρνουν οι παίκτες της απόφασης».

Για τον Άρη: «Ο Μορόν είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Άρης είναι ομάδα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν παίκτη. Ο Άρης το θέλει πιο πολύ το Κύπελλο, είναι πολλά τα χρόνια. Ζει για αυτό ο κόσμος. Σίγουρα θέλει να πάρει ένα τίτλο ο Παναθηναϊκός αλλά είναι τόσο μεγάλη η δίψα του Άρη που θα μεταφερθεί και στους παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.