Ζαραδούκας: «Άνετα στην πρώτη τριάδα ο Άρης»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Στον απόηχο του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Ζαραδούκας, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, ενώ έκανε λόγο και για το τι του αρέσει από την φετινή ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Άρης άλλαξε επίπεδο και έχει καταφέρει αυτά τα πράγματα μέχρι στιγμής. Κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Με τον Ολυμπιακό ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Στην φάση του πρώτου ημιχρόνου με το φάουλ του Φορτούνη και το γκολ του Μπουχαλάκη φαίνεται πως κρίθηκε το παιχνίδι. Εκεί είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τον πρωταθλητή».

Για την κούραση που υπήρχε στον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον Ολυμπιακό. Έχει φτιάξει ένα ρόστερ για να αντέχει σε τρεις διοργανώσεις. Και ο Άρης θα μπορούσε να παίζει Ευρώπη και είναι άδικο που δεν συμμετέχει. Στο ποδόσφαιρο πάντα οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα. Εγώ είδα ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να κάνουν καλές φάσεις».

Για το ποιους ξεχωρίζει από τον Άρη: «Μου αρέσει το σύνολο της ομάδας. Όλοι μαζί με τον προπονητή δουλεύουν πολύ και βγάζουν ωραία εικόνα στο γήπεδο».

Για το αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό η ομάδα: «Μέσα στην τριάδα μπορεί να είναι ο Άρης. Η ομάδα πάτησε στα πόδια της και είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει γίνει καλή δουλειά από όλους, είναι ευχάριστη έκπληξη ο Άρης».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.