Ζαντόπουλος: «Εγώ το κουμάντο, ο κ. Δρακόπουλος καλύπτει το οικονομικό»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή.  

«Νομίζω ότι σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Επικοινώνησα με τον κ. Δρακόπουλο. Συμφωνήσαμε προφορικά σε αυτά που είχαμε πει και πιο νωρίς. Ήρθε η ώρα να προχωρήσει η ομάδα. Συμφωνήσαμε ότι κουμάντο θα κάνω εγώ όλη την χρονιά, ότι με έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτός θα καλύψει το οικονομικό μπάτζετ, που σίγουρα θα βοηθήσει και ο κόσμος.  

Θέλουμε να νιώσουν οι φίλαθλοι ότι η διοίκηση σκέφτεται μόνο το καλό του Ηρακλή, με ένα στόχο, την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Θα βγάλουμε διαρκείας και λαχεία, θα γίνουν χορηγίες, δωρεές, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις μία ομάδα. Οι αποφάσεις βγαίνουν μετά από φιλτράρισμα».  

Για το αγωνιστικό σημείωσε: «Ο Τάι δεν θα είναι, ο Κανακούδης θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει. Ούτε ο Περόνε. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης ακόμη από τον Ηρακλή που μπορεί να βοηθήσει θα είναι στην ομάδα. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Προπονητής θα είναι ο κ. Ακριτόπουλος, δεν το συζητάμε».  

Κατέληξε λέγοντας: «Η προσπάθεια γίνεται για να ανέβει η ομάδα. Μετά θα γίνει ΠΑΕ και αν γίνει ΠΑΕ μπορεί να πάρει ότι όνομα θέλει. Προς το παρόν δεν θα είμαι στην επόμενη μέρα. Είναι λογικό αν πετύχει αυτή η προσπάθεια να αναλάβει μετά ο κ. Δρακόπουλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.