Ζαμπά: «Τυχερός που έχω τον Λουτσέσκου προπονητή»

Γιώργος Ζαΐρης26 Φεβρουαρίου 2022

Τυχερός που έχει τον Λουτσέσκου προπονητή και πιο ώριμος σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά στάθηκε στις δηλώσεις του στην NOVA ο Λέο Ζαμπά που είδε το ματς με την Μίντιλαντ από την κερκίδα καθώς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους ευρωπαϊκούς αγώνες: 

«Την Πέμπτη η ομάδα έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα γιατί ήθελε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Conference αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και αναφέρομαι σε αυτό με τον Iωνικό γιατί εμείς έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε ξανά το Πρωτάθλημα και θα το παλέψουμε ως το τέλος». 

Ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα να παίζει ματς κάθε τρεις μέρες: 

«Για μένα δεν είναι πρόβλημα τα συνεχόμενα παιχνίδια γιατί και στη Βραζιλία όταν αγωνιζόμουν με τη Βάσκο είχαμε παιχνίδια σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Απλά πρέπει να κάνεις καλή αποθεραπεία και να είσαι συγκεντρωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι». 

Αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα και πόσο διαφορετικά είναι πλέον τα πράγματα για τον ίδιο: 

«Νιώθω πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό ότι έχω κοντά μου και την οικογένειά μου αλλά έχω δίπλα μου και τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου και νιώθω πάρα πολύ ωραία. 

Σε σχέση με την πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για μένα. 

Είναι διαφορετικός και ο σύλλογος αλλά πιστεύω ότι είμαι διαφορετικός και εγώ γιατί έχω γυρίσει πιο ώριμος και πιο έμπειρος και έχω αφήσει στην άκρη τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που με ταλαιπώρησε πολύ». 

Τέλος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω το Λουτσέσκου προπονητή αφού είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βοηθήσει 100% και νομίζω ότι είμαι τυχερός που έχω αυτόν προπονητή. Θυμάμαι πως μόλις είχε τελειώσει το πρωτάθλημα στη Βραζιλία ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι με θέλει πίσω και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω αυτόν τον προπονητή. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να μη μιλάει πολύ αλλά βοηθάει τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.