Ζαμπά: «Θα επέστρεφα στην Κορίνθιανς αλλά...»

Στέφανος Αβραμίδης29 Ιουνίου 2020

Ανυπόμονος για την επιστροφή του στα γήπεδα εμφανίστηκε ο Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «Esporte Interativo» τόσο για την επιστροφή του όσο και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Κορίνθιανς.

Ο 22χρονος δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο αλλά όχι πριν πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για μία καλή καριέρα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε o Λέο Ζαμπά:

Για την αποθεραπεία του: «Η επιστροφή μου πρέπει να είναι τέλεια, όσο καλύτερη γίνεται, χωρίς να πονάω, για να κάνω αυτό που μου αρέσει. Να επιστρέψω στις προπονήσεις, να έχω την καθημερινότητά μου και να βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι εξαιρετικό».

Για το αν θα επέστρεφε στην Βραζιλία και την Κορίνθιανς: «Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την Κορίνθιανς. Αυτή με έβαλε στην ποδοσφαιρική σκηνή οπότε αν είναι θέλημα Θεού και δικό τους, η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Κορίνθιανς. Αλλά δεν θα αρνηθώ σε καμία ομάδα επειδή είμαι επαγγελματίας. Σε αυτή τη φάση, το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Ευρώπη, θέλω να φτάσω στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο, να κάνω μία καλή καριέρα και μετά, μπορώ να σκεφτώ και την επιστροφή στη Βραζιλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.