Ζαμπά: Πάρτι γενεθλίων και προαναγγελία... νέου κύκλου

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Για τον ΠΑΟΚ είναι... άφαντος εδώ και καιρό αλλά για τον Λέο Ζαμπά η (καλή) ζωή συνεχίζεται κανονικά και μοιράζεται στιγμές της μέσω του instagram, μη παραλείποντας να κοινοποιήσει φωτογραφίες από τα χθεσινά του γενέθλια αναφέροντας πως ξεκινά για αυτόν ένας νέος κύκλος.

Το σίριαλ Ζαμπά-ΠΑΟΚ έχει τραβήξει πολύ, με την διοίκηση του Δικεφάλου να ψάχνει πως και πως να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή με την προβληματική συμπεριφορά, ο οποίος όμως δεν... αγχώνεται κιόλας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Βραζιλιάνος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του, φωτογραφίες από το πάρτι για τα 24α γενέθλιά του. Στην ανάρτησή του μάλιστα προανήγγειλε έναν νέο κύκλο:
«Ένας νέος κύκλος ξεκινά. Είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου και που είμαι υγιής. Την ευγνωμοσύνη μου σε όσους είναι δίπλα μου και μοιραζόμαστε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου.

Έρχεται άλλη μια χρονιά εξέλιξης, ονείρων, αγώνων και επιτευγμάτων. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και που με θυμηθήκατε σήμερα. 24 και πιο ανανεωμένος από ποτέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.