Ζαΐρης: ΠΑΟΚ και πλέι οφ - Ειδικά στοιχήματα με καλές αποδόσεις

Γιώργος Ζαΐρης22 Μαρτίου 2023

Για δεύτερη μέρα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποια ειδικά στοιχήματα που ξεχώρισα από την στιγμή που στην παρούσα φάση το καθημερινό κουπόνι δεν μας προσφέρει επιλογές και θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη των αγώνων των προκριματικών του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα ματς των Ανδρών αφού υπάρχουν σπουδαία ματς και για τις μικρότερες Εθνικές και μέσα στην εβδομάδα θα ασχοληθούμε με αυτά.

Τα πλέι οφ και πλέι άουτ άρχισαν. Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και πλέον υπάρχουν ειδικά στοιχήματα που δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ή το ποιος θα τερματίσει δεύτερος. Χθες κατέθεσα τις απόψεις μου και έδωσα μερικές προτάσεις. Σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με αποδόσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ από τους προσδοκούμενους βαθμούς στα πλέι οφ έχει ήδη 3 από τους 30. Το να συγκεντρώσει τουλάχιστον 16,5 βαθμούς στα πλέι οφ το βρίσκω στο 1,5. Μικρό ποσοστό αλλά νομίζω πιθανό ως βέβαιο να επιβεβαιωθεί. Οχι γιατί κέρδισε τον Αρη αλλά γιατί δείχνει μια ομάδα που και θέλει και μπορεί να το πάει ως το τέλος έστω για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Δίπλα ακριβώς σε αυτό το στοίχημα θα βάλω και το να σκοράρει τουλάχιστον 15 γολ στα πλέι οφ. Εβαλε ήδη δυο. Με αυτή την μεσοεπιθετική γραμμή, δεν ανησυχώ πως δεν θα ξεπεράσει αυτό τον αριθμό των γκολ. Εβγαλα λοιπόν ήδη μια 2άδα που διπλασιάζει τα χρήματα μου.

Πάμε παρακάτω. Η δύμαμη της Τούμπας. Το να μου προσφέρει στο 3,3 το να παραμείνει αήττητος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ στα εντός έδρας ματς το βρίσκω εξαιρετικό. Προσέξτε αήττητος, όχι το να τα κερδίσει όλα.

Πάμε και στους σκόρερ. Το να πετύχει ο Κωνσταντέλιας τουλάχιστον δυο γκολ στα πλέι οφ πληρώνει στο εξαιρετικό 2,4. Και προφανώς δεν περιμένω μόνο τα δυο ματς με τον ΝΠΣ για να ελπίζω πως θα το πετύχει. Μπορεί με οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα να το κάνει. Για αυτό και το αγοράζω. Δίπλα θα βάλω και ένα ακόμη που αφορά παίκτη του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω πως ο Ολιβέιρα δεν θα αγωνιστεί σε όλα τα ματς, τουλάχιστον όσο είναι γερός. Το over 2.5 γκολ στα πλέι οφ το βρίσκω στο 1,87

Πρόταση 1η

Να συγκεντρώσει τουλάχιστον 17 βαθμούς στα πλέι οφ: 1,5

Να σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ στα πλέι οφ: απόδοση: 1,45

Πρόταση 2η

Να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας τουλάχιστον δυο γκολ στα πλέι οφ: 2,4

Να σκοράρει ο Ολιβέιρα τουλάχιστον τρια γκολ στα πλέι οφ: 1,87

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.