Ζαγοράκης – Αυγενάκης (part I)

Αρις Νικολάκης31 Μαρτίου 2021

Σοφός, πάνσοφος ο λαός μας. Λέει: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες»! Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είπε τότε: «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους». Και γοήτευσε τους φίλους του «δικέφαλου». Το είπε αλλά δεν το έκανε. Έβαλε τώρα, πολλούς και πολλά πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και τους απογοήτευσε …

Η …παλινόρθωση του Θόδωρου Ζαγοράκη στη συνείδηση (εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!) των φίλων του «δικέφαλου» (μετά την …εκθρόνιση του ως προέδρου της ΠΑΕ) έγινε με την αντίδραση του στην διάτρητη απόφαση της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσας – διορισμένης (μέχρι σήμερα) από τον Λευθέρη Αυγενάκη - ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Όρθωσε τότε με λεβεντιά το ανάστημα του. Την στηλίτευσε. Έτσι βρέθηκε ως ευρωβουλευτής εκτός Νέας Δημοκρατίας κερδίζοντας μαχόμενος με το σπαθί του, το ωσαννά των ΠΑΟΚτσήδων.

Για να βρεθεί όμως, πάλι εντός Νέας Δημοκρατίας ως ευρωβουλευτής έπαψε, να μάχεται. Με το σπαθί του στο θηκάρι αυτή τη φορά κατέστη …όργανο του Λευθέρη Αυγενάκη ως προτεινόμενος πρόεδρος του για την ΕΠΟ. Έτσι προκάλεσε το ανάθεμα των ΠΑΟΚτσήδων. Τούτο δε, κρίνοντας από σχετική σφοδρά σκληρότατη ανακοίνωση του οπαδικού κινήματος τους.

Πρόσφατα μάλιστα, τον άδειασε ολοκληρωτικά ο - persona non grata για την οικογένεια ΠΑΟΚ - υφυπουργός Αθλητισμού. Πως; Αναφέροντας πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης υπερέβαλε τότε. Έκανε λάθος επειδή στράφηκε εναντίον της απόφασης της – διορισμένης από τον ίδιο, τον Λευθέρη Αυγενάκη – ΕΕΑ. Ήτοι υπέρ του ΠΑΟΚ! Αναγνωρίζοντας εκείνο το λάθος του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, πάντα κατά τον υφυπουργό Αθλητισμού, κι αποδεχόμενος την πρόταση για κοινής αποδοχής υποψηφιότητα του στην ΕΠΟ επανέκαμψε ως ευρωβουλευτής στη Νέα Δημοκρατία.

Επί της αναφοράς αυτής με την οποία ο υφυπουργός Αθλητισμού τον εκθέτει ανεπανόρθωτα… Ούτε λίγο, ποτέ πολύ εννοεί πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης ζήτησε συγνώμη επειδή τάχθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ τήρησε σιγή ιχθύος. Άσπονδοι φίλοι του βέβαια, την χαρακτήρισαν σιωπή ενοχής!

Σιγή ιχθύος – κι ουχί φυσικά σιωπή ενοχής – τήρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί της υποψηφιότητας του Θόδωρου Ζαγοράκη. Μήτε είδαμε, μήτε ακούσαμε οποιαδήποτε θέσης της για τις εκλογές της ΕΠΟ. Δικαίωμα της η επιλογή της στρατηγικής της. Εξάλλου γιατί να πήγαινε κόντρα σε μία κυβερνητική στρατηγική; Να χάσει είχε κι όχι να κερδίσει, εάν πήγαινε. Για μία υποψηφιότητα – όπως λένε στο Γουδί - ενός τσολιά στα ανάκτορα… (Συνεχίζεται)

ΥΓ 1: Μας τιμά ξεχωριστά η αναφορά του μέγιστου Δημήτρη Μπούζα στα γραφόμενα μας για τη Γενεύη…

ΥΓ 2 : Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε στην αναφορά του Στέλιου Γρηγοριάδη περί υποχρέωσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε Ν. Βεζυρτζή και σε Απ. Οικονομίδη…

ΥΓ 3: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, πρωταγωνιστής στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 προσδίδει στην παραγωγή της λάμψη της λεβεντιάς κι ανθρωπιάς… Λάμψη ψυχής!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.