Ζαφειράκης: «Αξίζει να βρίσκεται ψηλά ο Μακεδονικός»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης έδειξε με το «καλημέρα» έτοιμος να βοηθήσει τον Μακεδονικό να πετύχει τον στόχο του στην Super League 2. 

Ο Ελληνας εξτρέμ ήρθε τον Γενάρη στην ομάδα και σε τρεις συμμετοχές μετράει δύο ασίστ στο Πρωτάθλημα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για την προσπάθεια των «πρασίνων», το επόμενο ματς με τη Νίκη στον Βόλο για την 16η αγωνιστική και τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. «Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ποιοτική και σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Δεν έχουμε πραγματικά τίποτα να ζηλέψουμε από ομάδες που παλεύουν για την άνοδο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά», είπε αρχικά ο Ζαφειράκης και σχολιάζοντας αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια και την βαθμολογική άνοδο της ομάδας, τόνισε: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, ναι. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει». 

Κλείνοντας, αναφερόμενος στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής (26/3) με τη Νίκη Βόλου, σημείωσε: «Η Νίκη Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. 

Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, τόσο τακτικά και ψυχολογικά και θα πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.