Ζαχαριάδης: «Δυνατό σύνολο με ομοιογένεια στη Γερακαρού»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2020

Ο στόχος της ανόδου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΜ επιτεύχθηκε για την Δόξα Γερακαρούς και ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Κυριάκος Ζαχαριάδης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την έκβαση του πρωταθλήματος. Εχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με ομοιογένεια. Πάνω σ’ αυτήν την ομάδα θα χτιστεί η Δόξα της Α’ κατηγορίας. 

Να συγχαίρω εδώ τον προπονητή μας Γιώργο Τοπουζίδη όπου πήρε εν λευκώ τα αποδυτήρια και δημιούργησε ένα απίστευτο οικογενειακό κλίμα μεταξύ των παικτών, κάτι το οποίο είναι το ζητούμενο στις ερασιτεχνικές ομάδες. Να παίζουν και να χαίρονται τα παιδιά. Μας ανέβασε δύο σερί φορές κατηγορία.

 Ενα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για το αγωνιστικό τους πρόσωπο και το ήθος που υπέδειξαν. Τέλος συγχαίρω και την διοίκηση η οποία ήταν δίπλα και στα καλά και στα άσχημα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία για την ερχόμενη σεζόν. Στόχος είναι η παραμονή σε μια άγνωστη για πολλούς από εμάς κατηγορία και όσο όπου βγει.

 Αυτή η ομάδα μας απόδειξέ ότι δεν έχει ταβάνι. Καλή επιτυχία και στην νέα διοίκηση της ομάδας. Όντας και φυσικοθεραπευτής εύχομαι λιγότερους τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.