Ζαχαριάδης: «Δεν φταίνε μόνο οι διαιτητές αλλά και όσοι τους ορίζουν»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Για τα θέματα τα οποία έχει η Ελληνική διαιτησία και την παρουσία των ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος διαιτητής, Θανάσης Ζαχαριάδης, ο οποίος σημείωσε πως δεν ευθύνονται μόνο οι διαιτητές αλλά και όσοι τους ορίζουν στα παιχνίδια.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Δεν φταίει μόνο ο Περράκης, ποιος τον όρισε; Αυτοί που τον ορίζουν έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τον ορισμό του. Έχουν χάσει τη μπάλα με τους ορισμούς και πότε θα παίξουν οι Έλληνες, για αυτό δεν έχουμε Έλληνες διαιτητές. Έρχονται εδώ παίρνουν τα λεφτά άμεσα, δεν τους ενδιαφέρει αν πάρουν χαμηλούς».

Ενώ για την διαιτησία, πρόσθεσε: «Είναι εξαρτημένη από παράγοντες, δεν διοικείται από τους διαιτητές γιατί ο διαιτητής έχει χαμηλότερη δύναμη από έναν παράγοντα Γ΄Εθνικής, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τιμωρία για τους διαιτητές. Έτσι δεν μπορεί να πάει μπροστά η διαιτησία, ότι και να κάνουν θα γυρίσουν στο σπίτι του. Όταν η διοίκηση ήταν ανεξάρτητη, άλλαζαν οι πίνακες, υπήρχαν αλλαγές. Τώρα επέστρεψαν διαιτητές 60 χρονών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στις τοπικές ενώσεις με τους παράγοντες να μην μπορούν να συμπληρώσουν τριάδες για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.