Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές του δυσκολίες, ενώ αποκάλυψε πως του ζήτησαν να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία. 

«Με παίρνει ο επιχειρηματίας, εγώ άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα ψιλά. Είχα και αυτό που έλεγα θα πάνε όλα μια χαρά. Είχε μείνει μόνο η σακούλα. Παίρνει ο τύπος ξέρεις "πάρε την επιταγή" και η επιταγή γενναία για τότε. Δηλαδή ήμουν μια χαρά για καιρό. Παίρνω την επιταγή, βλέπω τον χώρο λέω αυτό τελειώνει 8 το πρωί;.

Πάω σπίτι μου και λέω τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα; Ούτε εγώ ήξερα, ούτε αυτός ήξερε. Κάτι θα σκεφτόμουν, θα έκανα την Αλίκη, την Κορομηλά. Και πάω την επόμενη ημέρα, γυρίζω την επιταγή και λέω δεν γίνεται. Πήρα τα ψιλά από την σακούλα και επί ένα μήνα έπαιρνα ένα τόνο και μια ντομάτα μικρή. Είχα γίνει και κορμάρα και στον 1,5 μήνα βρήκα δουλειά».

«Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία»

«Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί. Όταν έκανα την Αλίκη, με πήραν από μια εταιρία παραγωγής και μου λένε θέλουμε να σας γνωρίσουμε. Μπαίνω μέσα σε ένα γραφείο και μου λένε θα θέλαμε να κάνουμε μια ταινία για την Αλίκη. Εγώ με τεράστιο σεβασμό στην Αλίκη. Μου λένε και συνειδητοποιώ ότι θα είναι ερωτική ταινία, όπου θα με ντουμπλάρει άλλη.

«Τώρα σκέψου εγώ ένα παιδί, που έχω έρθει μόλις από την Πάτρα και πριν βγω ακόμη στην Κορομηλά, πως θα μπορούσα να την πατήσω, αν κι αυτοί δεν ήταν εντελώς ειλικρινείς. Πώς είπε η Άννα Φόνσου ότι γύριζε ταινίες η γυναίκα κι έβαζαν άλλα πλάνα εν αγνοία της. Με το που το ακούω αυτό, λέω σας ευχαριστώ πολύ γεια σας. Αυτό ήταν κάτι που το είχα αφαιρέσει από την μνήμη μου γιατί είναι τέτοια η λατρεία μου στην Αλίκη κι η αγάπη. Τι σκέφτηκαν; Τραγικό» εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.