«Υστερεί σε μυϊκή μάζα ο Μίσιτς - Προκαλεί εντύπωση ότι δεν αγωνίζεται ο Ντάτκοβιτς»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Το ευχάριστο νέο των τελευταίων ημερών ακούει στο όνομα Γίοσιπ Μίσιτς, ο οποίος μετά από την περιπέτεια της υγείας την οποία πέρασε, πάτησε ξανά αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από 6 μήνες, όπως σας είχε ενημερώσει το Metrosport.gr.

Ο Κροάτης δημοσιογράφος, Νίκολα Λίποβιτς που γνωρίζει πολύ καλά το ρεπορτάζ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ περιέγραψε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», το πως έφτασε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Τόνι Ντάτκοβιτς στην αμυντική γραμμή του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες ο Μίσιτς προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα και βοήθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι και η ροή του καθώς μπήκε με το σκορ στο 2-0 υπέρ της ομάδας του. Όταν μπήκε στα πρώτα λεπτά πήρε κίτρινη κάρτα αλλά μετά βρήκε τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να δουλέψει και άλλο στη συνέχεια για να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση στη συνέχεια της χρονιάς. Αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες στην πορεία με στόχο να είναι στην κατάλληλη κατάσταση. Φαίνεται ότι του λείπει μυϊκή μάζα και η διακοπή του Ιανουαρίου αναμένεται να τον βοηθήσει». 

Για τον Τόνι Ντάτκοβιτς σημείωσε: «Είναι σταθερός αμυντικός και μου προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός. Συνήθως οι Κροάτες έχουν καλή πορεία στην Ελλάδα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.