Υποτίμησε τον εαυτό του, δικαιούται να φωνάζει

Γιώργος Καστάνης26 Οκτωβρίου 2021

Σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ στο οποίο δεν παρουσίασε, εκτός από μία, καμία άλλη οργανωμένη επιθετική προσπάθεια, έκανε λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής κυρίως από τον Εσίτι και δέχθηκε δύο γκολ που τον έβαλαν νωρίς σε δύσκολη θέση για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν, έδειξε μία καλή επιθετική συμπεριφορά, είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μιχαηλίδη με το δοκάρι, άσκησε πίεση στην αντίπαλη εστία, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα με τον Βιεϊρίνια και τον Καντουρί, ήταν πιεστικός, αλλά παρουσιάστηκε αποτελεσματικός μόνο σε μία φάση με το γκολ του Μουργκ. 

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ έχασε στο ντέρμπι, γιατί υστέρησε στον επιθετικό τομέα στο πρώτο ημίχρονο, έκανε λάθη που δεν επιτρέπονται για τα δεδομένα τέτοιου αγώνα και υποχρεώθηκε να κυνηγήσει το σκορ για να αλλάξει τα δεδομένα. Δεν τα κατάφερε.

Δικαιούται να φωνάζει για δύο φάσεις. Στο μαρκάρισμα στον Εσίτι πριν από το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, όταν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ φώναζαν για φάουλ που δεν δόθηκε. Δικαιούται να φωνάζει για το χέρι του Ρέαμπτσιουκ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό όταν θα μπορούσε να δώσει πέναλτι και για αυτή την φάση υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Φεύγει από το Καραϊσκάκη με την απώλεια τριών βαθμών, την απώλεια του Μιτρίτσα που έχει θέμα στους προσαγωγούς και με το μείον τέσσερα από την κορυφή, το οποίο καλείται να ανατρέψει στην πορεία. Ο ΠΑΟΚ χθες υποτίμησε τον εαυτό του.

 Με καλύτερες επιλογές θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως εκ του αποτελέσματος κρίνοντας και την απόδοση της ομάδας, η απώλεια των βαθμών προκαλεί πικρία, όχι όμως απογοήτευση για την συνέχεια. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, τα λάθη όμως πρέπει να διορθωθούν και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρε τον τρόπο να ανακάμψει όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.