«Υποθετικές οι μηνύσεις του Ολυμπιακού, οι Big 4 θα επιλέξουν το νέο αρχιδιαιτητή»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Για την επιλογή του γηπέδου της Ριζούπολης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για το νέο αρχιδιαιτητή, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης

«Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης. Είχαμε τρία παρών και ένα όχι από τον Ολυμπιακό. Έχει γίνει ένας έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές στο γήπεδο. Έχει άδεια κανονικά. Ο αγωνιστικός δεν έχει κάποιο πρόβλημα ενώ βλέπουμε σε άλλα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ 1 να είναι χωράφια. Δεν υπήρχε πρόταση να γίνει στη Νέα Σμύρνη ή στο Περιστέρι. Υποθετικές είναι οι μηνύσεις του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες πρότειναν Βικελίδης και Καραϊσκάκη, ενώ η ΑΕΚ ΟΑΚΑ και Ριζούπολη και εμείς επιλέξαμε το γήπεδο της Ριζούπολης, που αγωνίζεται ο Απόλλων Σμύρνης. Δεν είχε γίνει ποτέ κλήρωση για έδρα σε τελικό Κυπέλλου και γι΄ αυτό δεν το βάλαμε».

Για το νέο αρχιδιαιτητή:

«17 Ιουλίου θα γίνει η διαδικασία για την επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή. Η FIFA έχει τη λίστα των ονομάτων και από αυτά θα γίνει ψηφοφορία για να επιλέξουν οι τέσσερις μεγάλοι ποιον θέλουν. Μετά θα έρθει η Εκτελεστική για αν θα το επικυρώσει ή όχι».

«Περιμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής για να δούμε τι έγινε με την υπόθεση της μεταγραφής του Ντουρμισάι στον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.