Υπόθεση Τσόλακ: Ακόμη και αν παίξει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει μεταγραφή

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιανουαρίου 2022

Η άφιξη σήμερα του Μπότο στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των άλλων θα δρομολογήσει και εξελίξεις και στο θέμα του Αντόνιο Τσόλακ. 

Ο Κροάτης επιθετικός προπονείται με την ομάδα από την πρώτη μέρα του χρόνου αλλά δεν έχει παρθεί απόφαση για παραμονή του. Μια συζήτηση που θα πρέπει να γίνει άμεσα ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στον νέο αθλητικό διευθυντή ώστε να υπάρξει στη συνέχεια και η ανάλογη διαχείριση. 

Ο Τσόλακ έχει ήδη αγωνιστεί την φετινή σεζόν με την Μάλμε και σε περίπτωση που αγωνιστεί έστω και σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αποχωρήσει εκ νέου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και αυτό γιατί το Πρωτάθλημα στην Σουηδία έχει ολοκληρωθεί, εκεί η αγωνιστική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και από τον Μάρτιο θα αρχίσει η νέα. 

Αν το Πρωτάθλημα στη Σουηδία ήταν σε εξέλιξη όπως συμβαίνει με το ελληνικό, τότε ο Τσόλακ αν μετρούσε έστω και μια συμμετοχή τώρα με τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. 

Η ουσία είναι πως ο Τσόλακ που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα με την Μάλμε και έχοντας κάνει το απόλυτο restart στην καριέρα του δεν θέλει, όπως και ο ΠΑΟΚ, το θέμα του να παραμένει ανοικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.