Υπόθεση ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: Ποιοι είναι οι Εφέτες που διαμόρφωσαν το 2-1

Κώστας Πετρωτός14 Απριλίου 2020

Σε μία απόφαση σαν κι αυτή της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που επικύρωσε την πρωτόδικη τιμωρία αφαίρεσης 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και 12 από την Ξάνθη, έχουν σημασία όλες οι λεπτομέρειες. Γι' αυτό και έχει αξία να γνωρίζει ο απλός φίλαθλος ποιοι ήταν οι τρεις Εφέτες που αποφάσισαν να απορρίψουν τις εφέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και επικύρωσαν την ποινή που είχε λάβει η Πρωτοβάθμια επιτροπής της Λίγκας αποτελούμενη από τους Πρωτοδίκες, Μαρία Τσαγκιά και Χριστόφορο Μάρκου.

Την Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ στην εκδίκασης της υπόθεσης της καταγγελίας του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης συνέθεσαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Φιλοπουλος και τα μέλη, Γεράσιμος Βρυώνης και Νικόλαος Βόκας, όλοι τους φυσικά εφέτες.

Οι δύο πρώτοι ψήφισαν υπέρ της διατήρησης της πρωτόδικης ποινής, αποδεχόμενοι ουσιαστικά τα περί δεσμευτικότητας του πορίσματος της ΕΕΑ, ενώ εκείνος που μειοψήφησε εκφράζοντας διαφορετική άποψη ήταν ο Νικόλαος Βόκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εφέσεων, σε αντίθεση με το Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας, έκανε δεκτή την παρέμβαση του Ολυμπιακού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.