Υποψιασμένος ο Λεονίδης για την εμπλοκή του στον Ηρακλή

Βασίλης Μάστορας04 Ιουλίου 2020

Οποιος παρακολούθησε με προσοχή την προχθεσινή διαδικτυακή συνομιλία του ∆ιονύση Λεονίδη με φίλους του Ηρακλή, στο πρώτο συμπέρασμα που κατέληξε είναι ότι πρόκειται για υποψιασμένο επιχειρηματία. 

Ατομο που ξέρει τι σημαίνει να εμπλακεί ένας παράγοντας με επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα και πώς πρέπει να την φθάσει στα ψηλά σκαλοπάτια της επιτυχίας. Αυτό είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του κ. Λεονίδη, αν τελικώς όλα πάνε καλά και ασχοληθεί με το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο του Ηρακλή. 

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έδειξε στοιχεία νεοπλουτισμού. Φάνηκε ότι έχει καθαρή σκέψη, οριοθέτησε τους στόχους και έβαλε και το χρονοδιάγραμμα τους. Χωρίς «κορώνες» και επικοινωνιακά τρικ. Ζήτησε να σχηματίσει ο ίδιος άποψη για τις κτιριακές υποδομές του Ηρακλή,τόνισε ότι δεν φοβάται τα χρέη του Ηρακλή, έδειξε διστακτικός στην αγορά ΑΦΜ και υποσχέθηκε μέχρι και την κατασκευή γηπέδου.

«Θα υπογράψω μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν μου δείξουν αυτά που ζητάω», είπε με ξεκάθαρες κουβέντες, αναφερόμενος στην ομάδα βόλεϊ. Οι οικονομικές δυνατότητες του κ. Λεονίδη, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, είναι σε επίπεδο να δώσει ανάσα στον Ηρακλή. Το ζήτημα όμως με τους αθλητικούς παράγοντες είναι πόσα από τα προσωπικά τους χρήματα έχουν ως στόχο να ξοδέψουν για μία ομάδα. Αυτό θα φανεί στην πράξη από τον ομογενή επιχειρηματία. Το θετικό είναι ότι στους κυανόλευκους επέστρεψε η αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες.

Το ζήτημα είναι να πεισθεί ο κ. Λεονίδης ότι η κληρονομιά των χρεών είναι σε επίπεδο που μπορεί να τα διαχειριστεί και να προχωρήσει στην ανάληψη της ομάδας του βόλεϊ. Από εκεί και πέρα διαχρονικά για παράγοντες που έχουν χρήματα υπάρχουν λύσεις και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αρκεί να είναι πρόθυμοι για να κάνουν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Για τον Ηρακλή υπάρχει και αυτή τη στιγμή, λογική λύση για την ποδοσφαιρική ομάδα,αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για την εξαγορά του ΑΦΜ.

FOCUS: Τελικώς πολλοί είναι οι πολιτικοί που εκλέγονται στη Θεσσαλονίκη που «καίγονται»ώστε να βρεθεί λύση στα αδιέξοδα που έχει ο ιστορικός Ηρακλής. Εκτός από τον «γαλάζιων» αθλητικών και πολιτικών συναισθημάτων, Θόδωρο Καράογλου, εσχάτως προέκυψε και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε το χεράκι για το «πάντρεμα» Λεονίδη με τον Ηρακλή…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.