Υποκλίθηκαν και οι… αράχνες της Λεωφόρου

Γιώργος Ζαΐρης08 Νοεμβρίου 2021

Μια τεράστια από κάθε άποψη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ. Σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, σε μια εχθρική ατμόσφαιρα, με έναν Παναθηναϊκό να παίζει τα ρέστα του αφού με ήττα θα έβγαινε νωρίς εκτός στόχων και παρά τις πολλές απουσίες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τεράστιο διπλό που τον κρατά στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος αλλά κυρίως επουλώνει τις πληγές που του άνοιξε η ήττα από την Κοπεγχάγη.

 Λίγες μέρες μετά από εκείνο το ματς που ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα και απέναντι στον ξεκούραστο Παναθηναϊκό, μίλησε η ψυχή αλλά και η ατομική ποιότητα. Ωραίο τελείωμα από τον Ακπομ, εκπληκτική εκτέλεση στο φάουλ ο Κούρτιτς που νωρίτερα ψύχραιμα και ενώ η μπάλα έκαιγες είχε κάνει το 1-2.

 Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε φυσικά να είχε κινδυνέψει να βρεθεί αυτός στο να κυνηγά το σκορ αφού ο Μαουρίσιο μετά το 1-1 έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Μουργκ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά, στο πρώτο μέρος ο Εσίτι μαζί με τον Κούρτιτς κέρδισαν κατά κράτος τις μονομαχίες με το 0-1 να αδικεί τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος βάσει των ευκαιριών.

 Το 1-1 έγινε γρήγορα, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μερικά λεπτά για να ισορροπήσει το ματς, και έψαχνε τη φάση που ήρθε έστω και με τη χρήση του VAR για να κάνει το 1-2. Ο Πασχαλάκης δεν επέτρεψε να γίνει το 2-2 και ήρθε στο τέλος η γκολάρα του Κούρτιτς που με την εκτέλεση φάουλ, παρόμοια με αυτή στο Ηράκλειο για να κάνει ακόμη και τις… αράχνες στην εστία του Παναθηναϊκού να υποκλιθούν και σε αυτόν και στην ομάδα του για ένα τεράστιο από κάθε άποψη διπλό. 

Με Ροδρίγκο εξ ανάγκης στα αριστερά, με Μουργκ σε μεγάλο μέρος του αγώνα εξ ανάγκης στα δεξιά, με Εσίτι στα χαφ, ο ΠΑΟΚ έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε ένα διπλό που τον στέλνει στη διακοπή για να ηρεμήσει, να μετρήσει επιστροφές και να πάει στο Περιστέρι για το διπλό πριν ταξιδέψει στην Μπρατισλάβα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.