«Υπόκλιση» του Ιωνικού στον Κωνσταντέλια: «Συνέχισε έτσι μικρέ»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από το φίλαθλο κοινό του Ιωνικού όταν στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτελεί μία χαραμάδα εξόδου από την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που επισήμαναν και οι άνθρωποι του συλλόγου της Νίκαιας, μέσα από ανακοίνωση τους την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, ο Ιωνικός παρά το 0-3 του ΠΑΟΚ, το οποίο τον κράτησε στη 12η θέση με 7 βαθμούς, μέσα από δημοσίευση του στα κοινωνικά του δίκτυα και πιο συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Instagram, αναγνώρισε τη συνεισφορά του «Ντέλια» στην αναμέτρηση αλλά και την επίδραση που είχε στο παιχνίδι του Δικεφάλου, υπογραμμίζοντας πως οι φίλαθλοι της ομάδας «ξέρει να αναγνωρίζει και να σέβεται!».

«O κόσμος του Ιωνικού ξέρει να αναγνωρίζει και να σέβεται! Αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν ο Κωνσταντέλιας πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο για την εμφάνισή του παρά την πικρία που υπήρχε για το αποτέλεσμα. Συνέχισε έτσι μικρέ...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.