«Υπόκλιση» των Αργεντινών στον Μπούργος, τον Άρη και την τροχιά Ευρώπης

Metrosport Team25 Απριλίου 2022

Ο Άρης με 53 βαθμούς έχει εδραιωθεί στην 3η θέση έχοντας αφήσει στην 4η τον Παναθηναϊκό με 51 και βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά στο Conference League. Τα όσα έχουν πετύχει οι «κιτρινόμαυροι» επί ημερών Χερμάν Μπούργος στην άκρη του πάγκου τους δεν περνάει απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του, καθώς η «La Nacion» αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία του Άρη...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν: 

«Λένε ότι το ποδόσφαιρο πάντα σε ξεπληρώνει και ο Χερμάν Μπούργος το αποδεικνύει. Αν το ξεκίνημά του ως προπονητής στη Νιούελς, μετά από τόσα χρόνια μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, του έδειξε την ακανθώδη πλευρά του επαγγέλματος, η δεύτερη εμπειρία αρχίζει να του προσφέρει την άλλη όψη ενός νομίσματος που συνήθως είναι πολύ ψηλά . Η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τραβάει τα βλέμματα: μετά από 8 αγώνες, με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η ομάδα του, ο Άρης Θεσσαλονίκης, έχει ανακτήσει τη χαμένη του θέση και είναι έτοιμος για μια θέση στο επόμενο Europa Conference League.

Ο πρώην τερματοφύλακας έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου και ανέλαβε μια περίπλοκη κατάσταση. Στην όγδοη θέση της ελληνικής Super League περιπλανιόταν ο Άρης , με τρεις αγωνιστικές μπροστά για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Όμως η ομάδα αντέδρασε αμέσως με τρεις νίκες: 3-0 στον Ατρόμητο, 2-0 στον Αστέρα Τρίπολης και 2-1 στον Ολυμπιακό, τον άνετο πρωτοπόρο, που είχε μείνει αήττητος σε 31 αγώνες. Αυτή η ορμή επέτρεψε στην ομάδα να τερματίσει τέταρτη και να προχωρήσει στα Playoffs. Στην Ελλάδα υπάρχουν 14 ομάδες, με τις πρώτες έξι να κρατούν τους βαθμούς τους και να συμμετέχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα για τον τίτλο.

Ο Μπούργκος, με συμβόλαιο στον Άρη έως τον Δεκέμβριο του 2024, επιδιώκει να βγάλει ξανά τον σύλλογο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.