«Υπόκλιση» Ντέμη στον Κωνσταντέλια: «Στα 22 μου είχα το 10% της ωριμότητας του»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας απέναντι στον Παναθηναϊκό έδιωξε... την γρουσουζιά και πέτυχε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να μιλάει στην εκπομπή «Monday FC» για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως την ωριμότητα που έχει ο Κωνσταντέλιας δεν την είχε ο ίδιος όντας τρία χρόνια μεγαλύτερος.

«O Παναθηναϊκός ήταν πιο φοβισμένος, καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Ολιβέιρα, έκανε τη διαφορά μαζί με τον Κωνσταντέλια, δημιούργησαν μεγάλη ανασφάλεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Ολιβέιρα! Ο ΠΑΟΚ χάλασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και μέσα σε ένα λεπτό κρίθηκε το ντέρμπι. Καταπληκτική η διαχείριση του παιχνιδιού από τον ΠΑΟΚ, ήταν για σεμινάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, ανέφερε: «Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός, θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.