Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα, έρχεται ο Ιβάν, επί ποδός όλος ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας09 Ιουνίου 2022

Μεγάλες ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνον ευχές όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα. Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν. Το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφτηκε, όπως ακριβώς υποστήριξαν με πολύ θάρρος και μεγάλο κουράγιο κάποιοι λίγοι. 

Διαψεύστηκαν παταγωδώς όσοι επιχείρησαν να εντάξουν το κορυφαίο αυτό θέμα σε φτηνές σκοπιμότητες και να το εργαλειοποιήσουν απροσχημάτιστα. Έρχεται ύστερα από απουσία τριών χρόνων ο Ιβάν. Κάτι που σημαίνει πολλά. Έτσι, σε δεύτερο πλάνο περνούν οι μεταγραφές για του ΠΑΟΚτσήδες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρουν.

Εξαιρετικά αποκαλυπτκή υπήρξε η προηγούμενη εβδομάδα σε ότι έχει σχέση με τον πόλεμο που είχε κηρύξει η γνωστή «συμμορία» στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο τελευταίος όπως αποδείχθηκε κέρδισε μια μεγάλη πρώτη μάχη. Θα την λέγαμε απλά μάχη εντυπώσεων, αν δεν διαπιστώναμε μια έκδηλη πρόθεση στήριξης από τις δύο κορυφαίες διεθνείς Ομοσπονδίες του ποδοσφαίρου. 

Τα συγχαρητήρια για την εκλογή δεν ήταν τα τυπικά και εντός των στερότυπων κλισέ, αλλά προχώρησαν περισσότερο, ιδιαίτερα στην περίπτωση του προέδρου της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο τελευταίος αναφερόταν σε μια σοβαρή γνωριμία και σε μια σχέση αλληλοεκτίμησης. Συναισθήματα που τον συνόδευσαν, μαζί με τις ολόθερμες ευχές του για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Επομένως εδώ δεν έχουμε απλές, τυπικές και συγχαρητήριες δηλώσεις, αλλά διαβεβαιώσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης προς το νέο ηγέτη της Εθνικής Ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας. Τον οποίο πριν αναλάβει ακόμη επιχείρησε να τον αποδομήσει (αν γινόταν και να τον τελειώσει) το γνωστό «τρίο» Αυγενάκης, Ολυμπιακός, Θόδωρος Θεοδωρίδης, συνεπικουρούμενο αφελώς και από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο κύριο Οικονόμου. 

Οι δύο κορυφαίοι ηγέτες των διεθνών ομοσπονδιών, θαρρείς και γνώριζαν την εμπόλεμη κατάσταση την οποία προκάλεσαν οι απροσχημάτιστες επιθέσεις εναντίον του νέου προέδρου από το γνωστό αθλητικό παρακράτος, έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, βάζοντας φρένο στα όποια σχέδια τους από εδώ και πέρα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τους, να αποτρέψουν την εκλογή του. 

Μια πανηγυρική εκλογή που είχε και τις εκπλήξεις της (;), όπως αυτή που επιβεβαίωσε το γεγονός, πως η ομάδα της οποίας ήταν σημαντικό επί δεκαετίες στέλεχος ο νέος πρόεδρος, διαφωνούσε για την επιλογή του! Θα μου πείτε για έκπληξη μας παρουσιάζετε ένα γεγονός που από την δική σας στήλη είχατε αποκαλύψει εδώ και καιρό και αφορούσε την ανίερη συμμαχία δύο θανάσιμων εχθρών, ηγετών ομάδων, που είχαν ξεκατινιαστεί άγρια για μεγάλο χρονικό διάστημα; 

Βαγγέλης και Γιάννης, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε, έσμιξαν σαν δυο περιστεράκια! Έτσι, προς τα έξω πέρασε η εικόνα ότι ο μεγάλος και ιστορικός Παναθηναϊκός – για άγνωστο λόγο – έγινε ουρίτσα του Ολυμπιακού. Ποιος θα το περίμενε; Κι όμως έγινε! Κι έτσι είχαμε και το απίστευτο, στην τιμητική θέση του πρέδρου της ομοσπονδίας ύστερα από πολλά χρόνια να εμφανίζεται το ιστορικό και δοκιμασμένο στέλεχος μιας ομάδας και να μην έχει την στήριξη της. Ανάξιος λοιπόν ο Μπαλτάκος, με τεράστια προσφορά στον Παναθηναϊκό. Τι σας λέει αυτό;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.