Υπογράφει συμβόλαιο στον Άρη ο Νετζήπογλου

Βασίλης Βλαχόπουλος24 Μαρτίου 2021

Δύο εμπόδια αντιμετώπιζε η ΚΑΕ ως προς την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 18χρονο Ομηρο Νετζήπογλου και προβλέπεται να ξεπεραστούν ενδεχομένως και στη διάρκεια της σημερινής μέρας. Για την ακρίβεια, το ένα είναι ζήτημα επιβίωσης και θα πρέπει να τακτοποιηθεί το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Για την ακρίβεια, ο νομικός Νίκος Πετράτος κοινοποίησε στον ΕΣΑΚΕ την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου για τα χρήματα που επιδίκασε στον Σπύρο Μούρτο λόγω της οποίας η ΚΑΕ έχει απαγόρευση μεταγραφών, βάσει του άρθρου 64 του Κανονισμού. 

Αν δεν καταβληθεί η μία από τις συμφωνημένες δόσεις (περίπου 20.000 ευρώ) αυτομάτως θα χαρακτηριστούν αντικανονικές οι συμμετοχές των παικτών που απέκτησε ο Αρης το περασμένο καλοκαίρι και ουσιαστικά θα του επιβληθεί αφαίρεση βαθμών. Οπότε, η ΚΑΕ αναμένεται σήμερα να καταβάλλει το ποσό και θα απομένουν επιπλέον 22.000 ευρώ για να κλείσει αυτό το χρέος για να αποφύγει τους κινδύνους αλλά και να αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφής ή ένταξης ενός παίκτη στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι η έκδοση φορολογικής ενημερότητας όπου απαιτείται ένα ποσό περί των 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΚΑΕ Αρης, αυτό προβλέπεται να γίνει τη Δευτέρα.

Ετσι θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επικύρωση της συμφωνίας του Αρη με τον Ομηρο Νετζήπογλου για την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου. Αυτό περιμένει και ο ίδιος ο αθλητής ο οποίος παρά την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του, περιμένει να γίνει και επίσημα μέλος της επαγγελματικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.