«Υπογράφει στην Γκεζτέπε μετά τη Γκεντσλέρ ο Εσίτι»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

«Κλεισμένη» θεωρούν την μεταγραφή του Άντερσον Εσίτι στην Γκεζτέπε οι Τούρκοι, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί επίσημα μετά την αναμέτρηση με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Metrosport.gr, ο Άντερσον Εσίτι, βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην τουρκική Γκεζτέπε, καθώς δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στον ΠΑΟΚ. Οι Τούρκοι μάλιστα, σε σημερινό τους δημοσίευμα, πάνε το θέμα και ένα βήμα...παρακάτω, καθώς αναφέρουν πως ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί επίσημα, μετά την αναμέτρηση της Γκεζτέπε με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που κλείσει το «ντιλ» μεταξύ των δύο πλευρών, ο Εσίτι θα μετακομίσει στην Τουρκία για τους επόμενους 6 μήνες με την μορφή δανεισμού. Τις προηγούμενες μέρες, το θέμα του μέσου του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως είχε κολλήσει καθώς οι ιθύνοντες της Γκεζτέπε, κάλυπταν 250.000 από τις 350.000 που προβλέπει το συμβόλαιο του Εσίτι, παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι όποιες δυσκολίες κάμφθηκαν, και ο δρόμος για την αποχώρησή του είναι ανοιχτός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.