Υπογράφει σήμερα ο Ν' Κουλού στον Άρη

Metrosport Team23 Αυγούστου 2022

Η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών φαίνεται ότι αποτελούν την τελευταία εκκρεμότητα προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Αρη με τον Νικολά Ν’ Κουλού. 

Αυτό αναμένεται να συμβεί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς χθες ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, με τις δύο πλευρές (Αρης και παίκτης) να βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν από την επισημοποίηση της συμφωνίας τους η οποία περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε μάλιστα τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό και όπως έλεγε στο περιβάλλον του έμεινε ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα του “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά και από το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας. Εφόσον ολοκληρωθούν και τα τυπικά και ο Ν’ Κουλού υπογράψει το συμβόλαιο, τότε ο Αρης θα καλύψει μια σημαντική εκκρεμότητα στο ρόστερ ενισχύοντας με ποιότητα και εμπειρία το κέντρο της άμυνας. Ουσιαστικά θα θωρακίσει τη συγκεκριμένη θέση, δημιουργώντας μια ισχυρή τριάδα στα στόπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.