Υποφέρει τελικά ο Ρονάλντο από κατάθλιψη;

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2022

Η κακή εικόνα του Ρονάλντο, εντός και εκτός γηπέδου, έχει προκαλέσει την ανησυχία πολλών, με τα δημοσιεύματα να μπλέκουν και την ψυχική του υγεία.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που σκιαγραφούν πιθανό πρόβλημα με την ψυχική υγεία του παίκτη. Και όλα αυτά ξεκίνησαν μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε ο διάσημος ψυχολόγος, Τζόρνταν Πίτερσον, τον οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ.

Ο γνωστός ψυχολόγος τόνισε ότι πράγματι 37χρονος περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, καθώς καλείται να ξεπεράσει κάποια συγκεκριμένα εμπόδια, ωστόσο ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «κατάθλιψη» όπως προέκυψε από τη λανθασμένη αναδημοσίευση της συνέντευξής του.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν είπε χαρακτηριστικά:
«Με κάλεσε να πάω να τον δω. Είχε κάποια προβλήματα στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες και ένας φίλος του τού έστειλε μερικά από τα βίντεο μου και είπε ότι τα είχε δει.

Μου έδειξε όλο τον εξοπλισμό του για να τον κρατά σε βέλτιστες συνθήκες, μιλήσαμε για τις εταιρείες του. Συζητήσαμε κυρίως για το τι ήθελε στο μέλλον και μερικά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζει. Μιλήσαμε για περίπου 90 λεπτά»
, είπε συγκεκριμένα ο γιατρός.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.