Υποδειγματική συμμόρφωση των κατοίκων στα μέτρα μέρα με τη μέρα!

Metrosport Team12 Απριλίου 2020

Κυριακή των Βαϊών σήμερα και ούτως ή άλλως η Μεγάλη Εβδομάδα θα ήταν σε ρυθμούς κατάνυξης. Πλέον, στην εποχή του κορωνοϊού οι κινήσεις είναι μετρημένες. Άλλωστε, με σωστή συμπεριφορά και τήρηση των μέτρων όλα είναι δυνατά. Με το καλό καιρό σύμμαχο και την παραλία να είναι προσβάσιμη μόνο από το πεζοδρόμιο, λίγοι κάτοικοι προτίμησαν να κάνουν ένα κοντινό η μακρινό περίπατο. Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ήταν στα δύο άκρα της αποκλεισμένης παραλίας.

Στο Μέγαρο, δηλαδή, και στον Λευκό Πύργο περιπολούν την κίνηση, αλλά μάλλον δεν χρειάστηκαν ιδιαίτεροι έλεγχοι. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι σε πολλά σημεία γύρω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης γίνονται έργα, αφού η απουσία κόσμου και αυτοκινήτων επιτρέπει στις αρμόδιες υπηρεσίες να καλλωπίσει κεντρικά σημεία ή να διορθώσει κακώς κείμενα. Μένουμε σπίτι λοιπόν, αλλά κάνουμε και μια μικρή ή μεγάλη βόλτα, για να αλλάξουμε τον αέρα μας.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δείχνουν όσο περνούν ημέρες πολύ καλή συμπεριφορά, οπότε αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο. Δείτε τι κατέγραψε το metrosport.gr.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.