Υπόδειγμα προσήλωσης και πάθους ο Γιαννούλης

Metrosport Team31 Αυγούστου 2020

Πάμε να καταπιαστούμε με το θέμα Γιαννούλη που βρίσκεται στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία έως και σήμερα. Ένα σωρό ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη. Άλλες το έδειξαν πιο εμπρακτα, άλλες όχι. Πως όμως αντιδρά ο παίκτης; Επηρεάζεται από όλα όσα γράφονται, αναφέρονται, από τις «επαφές» που έχουν γίνει;

Ειλικρινά, βγάζω το καπέλο στον Δημήτρη Γιαννούλη. Είναι το πιο καυτό όνομα της μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ, έχουν μοιραστεί (χωρίς την δική του συγκατάθεση) καμιά… 150αριά εξουσιοδοτήσεις σε ομάδες του εξωτερικού (μιλάμε για απίστευτη προχειρότητα αν θέλεις να κάνεις σοβαρή πώληση), βρίσκεται στο επίκεντρο και όμως δεν έχει επηρρεαστεί καθόλου. Μέσα στο γήπεδο δείχνει τον καλύτερό του εαυτό.

Πρώτος μάγκας είναι. Και υπόδειγμα προσήλωσης, καθώς δεν έχει αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από το μεταγραφικό παζάρι. Θεωρώ βέβαιο, πως εφόσον έρθει μία πρόταση που θα ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο, θα αρπάξει την ευκαιρία. Όμως, αυτή την στιγμή, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας στην αριστερή πλευρά και ο παίκτης που όλοι οι προπονητές, θέλουν να έχουν στις ομάδες τους. Για τον ΠΑΟΚ είναι λαχείο μεγάλο, αυτό είναι γνωστό. Ο ίδιος νιώθει ΠΑΟΚ, πολύ έντονα, το δείχνει και οι επιδόσεις του φαίνονται μέσα στο γήπεδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.