Άρης: «Τελικός» αύριο με Ηρακλή... τελικός και την Τρίτη

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Το αγωνιστικό πάντα είναι σε καθεστώς προτεραιότητα και υπό αυτό το πρίσμα, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή προέχει έναντι κάθε άλλου ζητήματος, διοικητικά όμως οι «κίτρινοι» ασχολούνται με τα περίεργα σενάρια που έρχονται από την Αθήνα.

Σενάρια τα οποία κυκλοφορούν στην μπασκετική πιάτσα εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, πριν καλά-καλά επιληφθεί των υποθέσεων των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, αλλά επιβεβαιώθηκαν. Τις ποινές των Κολοσσού Ρόδου, Απόλλωνα Πατρών και Ηρακλή. Η ίδια… πιάτσα στέλνει την ΚΑΕ Άρης στο «εκτελεστικό απόσπασμα» ενόψει της εξέτασης του δικού της φακέλου από τον αθλητικό δικαστή την προσεχή Τρίτη. Αυτά αφορούν τη διοίκηση της ΚΑΕ η οποία οφείλει να σπάσει τα δεσμά της σιωπής και να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της.

 Αγωνιστικά, η ομάδα έχει επικεντρώσει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή έχοντας να διαχειριστεί ένα σωρό προβλήματα καθώς θα παραταχθεί με μόλις τέσσερις γκαρντ και ο ένας εξ’ αυτών είναι ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ. Ο Σλοβένος προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, έδειξε ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, προφανέστατα όμως του λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Ξεκάθαρα, θα χρειαστεί να βρει τρόπο κάλυψης των έξι μηνών απουσίας από αγώνες καθώς θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.