Υπό το βλέμμα του Μπότο το ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ!

Χάρης Εμμανουηλίδης11 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ Β κάνει... ποδαρικό στις εντός έδρας αναμετρήσεις του και ψάχνει το πρώτο τρίποντο του μετά την ισοπαλία στη Βέροια, με τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία να αγωνίζονται υπό το βλέμμα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του βρίσκεται στο γήπεδο του Μακεδονικού για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Ο Ζοσέ Μπότο είχε πράξει το ίδιο και στην πρεμιέρα της Superleague 2, όταν είχε βρεθεί στη Βέροια για να παρακολουθήσει την αναπτυξιακή ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που κάνει ξανά σήμερα (11/11) στη δεύτερη αναμέτρηση του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, ο Πορτογάλος είχε τετ - α - τετ με τον Πάμπλο Γκαρσία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τους δύο άνδρες αν δίνουν έμφαση στην αξιοποίηση και εξέλιξη νεαρών παικτών που θα μπορέσουν μελλοντικά να σταθούν και στην πρώτη ομάδα, καθώς αμφότεροι έχουν συχνή επικοινωνία για θέματα που αφορούν τη Β ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.