Απόλλων Λεμεσού: «Καμία επίσημη προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ για Γιοβάνοβιτς, Χαμάς»

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Ο υπεύθυνος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Γιοβάνοβιτς και Χαμάς.

«Την Κυριακή είναι το ντέρμπι τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ. Όποιος κερδίσει θα πάρει και το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμενα στην Αθήνα για έξι χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το κυπριακό είναι μικρογραφία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα έχει 900 φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Γιοβάνοβιτς που γράφτηκε στην Σερβία ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ:

«Εχουμε ακούσει για δύο παίκτες, τον Μαροκινό αριστερό μπακ και τον τερματοφύλακα. Αλλά δεν έχουμε καμία επίσημη προσέγγιση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ρεπορτάζ που προήλθαν από το Μαρόκο και την Σερβία. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια. Και οι δύο έχουν μέχρι το 2025. Είναι τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ο Απόλλωνας. Για τον Γιοβάνοβιτς ρωτάει συνέχεια η σερβική ομοσπονδία για την παρουσία του, δεν είναι τυχαίος.

O Χαμάς ήταν η αποκάλυψη. Τον είχε φέρει μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο τεχνικός διευθυντής γιατί είναι νεαρός και είχε γεμάτες χρονιές σε Βέλγιο και Ολλανδία και κατευθείαν κέρδισε την θέση του βασικού αριστερού μπακ στον Απόλλωνα. Η ομάδα είναι δυνατή οικονομικά. Είναι λογικό όταν η ομάδα πρωταγωνιστεί να υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες της.»

Για τον Μπίσεσβαρ που έχει περάσει από τον Απόλλωνα: «Τον παρακολουθούμε. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά, δεν μπορούμε να πούμε τι θα γινόταν αν τον είχαμε. Υπάρχουν τα αποτελέσματα, φέτος είναι διαφορετική ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε για το πρωτάθλημα και όμως προπορευόμαστε στην κορυφή και έχουμε την ευκαιρία την Κυριακή μπροστά στο κοινό μας να κάνουμε το βήμα για το πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.