Υπερπρωταθλητής βετεράνων το Ανατολικό

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Υπερπρωταθλητής του 24ου Πρωταθλήματος βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η ΕΠΣΜ αναδείχθηκε το Ανατολικό καθώς επικράτησε  των Συκεών με 5-0.


Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΣ Συκεών, υπό το φως των προβολέων, ήταν πολύ καλός, ιδίως στο α’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα. Η ανωτερότητα των παλαιμάχων του Ανατολικού ήταν εμφανής και αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ.

Σκόρερ: Ν. Μόσχος (2), Ιντσιος, Σιούνης, Ρετζέπης.

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Παλάσκας, ο οποίος είχε βοηθούς τους κ. Λαζαρίδη Μ. και Φλώρο Δ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ: Στοϊδης, Μπατσιώκης, Μαδέσης, Ρετζέπης, Σιώπης, Σιούνης, Μόσχος Ν., Παρασχάκης Χρ., Μουρμούρας, Παρασχάκης Φ., Λεμοντζής Γ. (έπαιξαν ακόμη οι Ιντσιος, Δαμιανός, Κεχαγιάς Κ., Λεμοντζής Γ. και Χατζόπουλος Κ.).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΥΚΕΩΝ: Παπαδόπουλος Π., Καλφαδόπουλος, Μουντσής, Κούκος Ε., Βήτος, Γιαννόπουλος, Θεοδώρου, Ορφανός Γ., Κεφαλάς, Γούναρης, Καλταπανίδης Ε. (αγωνίστηκαν ακόμη οι Κουτρούλης, Περατεινός, Ζηλακάκης, Κούκος Η., Καλταπανίδης Π., Χατζάκος και Στογιάννης).

Τις απονομές στις ομάδες έκανε ο σύμβουλος και ταμίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, Στέφανος Τσίφκας και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.

Ο αγώνας μεταδόθηκε απ’ ευθείας από την EPSM.TV και μετά το τέλος της αναμέτρησης δηλώσεις στην τηλεόραση της ΕΠΣ Μακεδονίας έκαναν ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Συκεών, Γιώργος Ορφανός, ο αρχηγός των παλαιμάχων του Ανατολικού, Βασίλης Σιώπης και ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Παλαιμάχων, Στέφανος Τσίφκας.

Την περιγραφή και το ρεπορτάζ του αγώνα έκανε ο Γιάννης Τακαβακόπουλος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.