Υπερηχητική Παρί, «άλωσε» το Καμπ Νου με σούπερ Μπαπέ!

Πέτρος Χαριζακλής16 Φεβρουαρίου 2021

Η Παρί πέτυχε μια τεράστια νίκη στην Βαρκελώνη, υποτάσσοντας με 4-1 την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ποκετίνο έκανε καταπληκτική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε σε σούπερ μέρα τον Μπαπέ που έκανε χατ-τρικ και έστειλε ηχηρό μήνυμα πως είναι εδώ για να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από τους «μπλαουγκράνα» απελπιστικά μόνος ο Μέσι, με την αμυντική γραμμή των Πικέ-Λανγκλέ να αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά σοβαρά προβλήματα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 19ο λεπτό με τον Ικάρντι όμως το πλασέ του Ιταλού ήταν κάκιστο.

Στο 27ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Λιονέλι Μέσι να ευστοχεί από τα 11 βήματα, καθώς ο Ντε Γιονγκ κέρδισε το πέναλτι από τον Κιμπεμπέ.

Ο Αργεντίνος ένα λεπτό αργότερα έκανε ωραίο σλάλομ όμως η μπάλα κατέληξε στον Ντεμπελέ και το σουτ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Νάβας.

Η Παρί έδωσε τη δική της απάντηση με τον συνήθη ύποπτο Μπαπέ στο 32ο λεπτό, που πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε μια ωραία ντρίμπλα και με ωραίο αριστερό σουτ ισοφάρισε για την  γαλλική ομάδα.

Οι Γάλλοι έδειξαν τα δόντια τους τρία λεπτά αργότερα, με τον Κιρζάβα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Τερ Στέγκεν έδιωξε με υπερένταση.

Οπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για τους Παριζιάνους, με τον Κιν να σουτάρει στο 50' μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ωστόσο ο Γερμανός τερματοφύλακας είπε «όχι.

H ολική ανατροπή για την Παρί ήρθε στο 65ο λεπτό, όταν ο Παρέδες έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Φλορέντζι, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπαμπέ και με τρομερό αριστερό σουτ «έγραψε» το 1-2.

Η Παρί δεν σταμάτησε στο 1-2 καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Κεν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-3 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Μπαρτσελόνα.

To κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85ο λεπτό και πάλι ο Γάλλος σούπερ σταρ, Κιλιάν Μπαπέ, όταν η ομάδα του βγήκε στην αντεπίθεση με υποδειγματικό τρόπο, ο Ντράξλερ του μοίρασε την μπάλα και εκείνος με ωραίο δεξί πλασέ «έγραψε» το τελικό 1-4.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.