Υπενθύμιση ΚΑΕ Άρης για τις κάρτες διαρκείας

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2020

Τη στήριξη και των οπαδών του χρειάζεται το μπασκετικό τμήμα του Άρη.

Οι «κίτρινοι» με ανακοίνωση τους υπενθυμίζουν στους πιστούς τους φιλάθλους ότι συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας και του β γύρου και ενημέρωσε με τους τρόπους διάθεσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άρης χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και το “Nick Galis Hall” θα πρέπει να είναι κατάμεστο στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Με την ευκαιρία των δυο πολύ κρίσιμων εντός έδρας αναμετρήσεων κόντρα στον Ηρακλή (11/01, 17:45) και τη Λάρισα (18/01, 15:45), η Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου της Basket League (https://arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/1153-paketo-eisitirion-diarkeias-me-meiomenes-times-gia-to-deftero-gyro-tis-basket-league.html).

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μειωμένες τιμές τους επτά εντός έδρας αγώνες του Β’ γύρου (έναν περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο), οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ομάδας μας στη φετινή σεζόν και σ’ αυτούς το «Nick Galis Hall» πρέπει να θυμίζει την έδρα, που κατά γενική ομολογία είναι μια από τις πιο «καυτές» σε όλη την Ευρώπη.

Επίσης, οι φίλοι του Άρη μπορούν να καταθέτουν το ποσό που μπορούν κι επιθυμούν στον λογαριασμό, που έχει ανοίξει ο ΑΣ Άρης στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε., στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.