Υπέγραψε στην Ντε Γκράαφτσαπ ο Μυστακίδης

Κώστας Πετρωτός14 Ιανουαρίου 2020

Παίκτης της Ντε Γκράαφτσαπ πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ


Πριν από λίγη ώρα ο 27χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα, παρουσία του ατζέντη του Φίλιππου Αβραμίδη και του αδερφού του Πόλυ Μυστακίδη. 


Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, θυμίζουμε, ότι το τελευταίο διάστημα πέρασε από δοκιμαστικά τεστ, συμμετέχοντας, μάλιστα, και σε φιλικά παιχνίδια (σε ένα απ' αυτά σκόραρε) και έπεισε για τις δυνατότητές του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε λίγο.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, πάντως, η συμφωνία, αρχικά, ισχύει μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ με μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Instagram: «Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για ό,τι μου προσέφερε. Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά. 

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κύριο Αγγελο, τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ιβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί!!! Ευχαριστώ τους γιατρούς, θεραπευτές, φροντιστές!!! 

Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής!!!! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, το χρωστάω σε αυτόν το λαο που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τουμπα!
Εις το επανιδείν Once PAOK always PAOK??».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.