Υπέγραψε ο Κολομπίνο στην ΑΕΛ, ζήτησε Ανδρούτσο και Κάιπερς από Ολυμπιακό

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Τον 27χρονο Άντριαν Ροντρίγκεζ Κολομπίνο υπέγραψε η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια για 2,5 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται επίσημα σήμερα από την Λάρισα.

Ο Κολομπίνο, έχει αγωνιστεί κυρίως στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη και μάλιστα έπαιζε μέχρι πρόσφατα στην πρώτην ομάδα του, την Βάντερες, όπου φέτος είχε 12 παρουσίες και ένα γκολ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Colombino Rodriguez Andrian Nikolas. O ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Montevideo Wanderers FC και αγωνίσθηκε σε αυτή για 10 χρόνια έχοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Colombino Rodriguez Andrian Nikolas είναι 27 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα μαζί με την σύζυγο του και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος μιας και αγωνίσθηκε με την ομάδα του τελευταία φορά στις 5/12/2020».

Κοιτάζει Κάιπερς και Ανδρούτσο από Ολυμπιακό

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ, δεν σταματούν μόνο στον Κολομπίνο, καθώς ο Αλέξης Κούγιας θέλει να φέρει στο «Αλκαζάρ» δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Ούγκο Κάιπερς που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο, που αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «Πειραιωτών», δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτνίνς, καθώς ο πρώτος έχει σημειώσει μόλις 4 συμμετοχές, ενώ ο δεύτερος 3. Ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί πως αν ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει στα πλάνα του τούς δύο παίκτες στο δεύτερο μισό της σεζόν, τότε η ομάδα του θα μπορέσει να εξασφαλίσει την απόκτησή τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.