«Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον ΠΑΟΚ, έτσι θα παίξει η Κράσνονταρ»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ρώσος δημοσιογράφος, Αρτούρ Ταρακάι, κατέθεσε την άποψή του μέσω του Metropolis 95.5 για την μάχη του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ, μέσω του Metropolis 95.5 λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι.  

«Εμείς έχουμε την ιδιαιτερότητα ότι και πέρσι αποκλειστήκαμε από ελληνική ομάδα. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον ΠΑΟΚ. Μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα κάποιοι πανηγύριζαν, γιατί η Κράσνονταρ θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ και όχι την Μπενφίκα, αλλά τις επόμενες μέρες ακολούθησαν αναλύσεις από ειδικούς που τόνιζαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και σήμερα υπάρχει σεβασμός» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Ο ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστής και πολύ καλά οργανωμένος. Η Κράσνονταρ από την φύση της είναι άκρως επιθετική και μερικές φορές όταν βρίσκει ρεαλιστικές ομάδες απέναντί της μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλή άμυνα σε δύο γραμμές και έχει ταχείς παίκτες όπως ο Τζόλης και ο Πέλκας. Θεωρώ ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο επιθετικό».  

Κατέληξε λέγοντας: «Ήταν τραυματίας ο Καμπελά και ο Κλάασεν. Επέστρεψαν γι' αυτό και είδαμε την πιο δυνατή Κράσνονταρ με την Χίμκι. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει την ενδεκάδα, το μόνο που θα κάνει είναι ότι θα παίζει με τον Όλσον και τον Βιλένα πιο κοντά στην άμυνα για να μην δίνει ανοιχτούς χώρους στον ΠΑΟΚ. Πλην του Μαρτίνοβιτς που είναι τιμωρημένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.