Υπάρχει λόγος που η Φενέρμπαχτσε παρακολουθεί στενά τον Μιχαηλίδη

Κώστας Πετρωτός11 Νοεμβρίου 2021

Ορισμένοι ενδεχομένως να ξαφνιάστηκαν από τα χθεσινά δημοσιεύματα στην Τουρκία που έκαναν λόγο για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιάννη Μιχαηλίδη. . Κι αυτό γιατί δεν πάνε παρά μόνο λίγες μέρες από την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ως το 2025. 

Η Φενέρ είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί στα στόπερ στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Μετά τις προσφορές που έχουν φτάσει για τον Ατίλα Τσαλάι οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλες προοπτικές για το μέλλον και έχουν βρει αυτό που ψάχνουν στην Ελλάδα. 

Μάλιστα, έχουν φτάσει σε ευτυχή συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου Γιάννη Μιχαηλίδη. Η Φενεμπαχτσέ που ξεκίνησε συζητήσεις για την απόκτηση του έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία για την μετακίνηση του που θα επισημοποιηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο" αναφέρει το η Fotomac. 

Αφήνοντας στην άκρη την υπερβολή που υπάρχει σχεδόν πάντα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά στα θέματα μεταγραφικού χαρακτήρα, θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής: -Δεν είναι τωρινό το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ. Τον παρακολουθεί από παλιά και τον έχει ξεχωρίσει. Αλλωστε, δεν είναι πολλοί οι αριστεροπόδαροι με την τόσο καλή μακρινή μεταβίβαση στην Ευρώπη, στην ηλικία του. 

Ο Μιχαηλίδης έχει κοινό ατζέντη με τον Πέλκα, τον Πολ Κουτσολιάκο. Οι Τούρκοι έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον γνωστό ατζέντη λόγω του πρώην άσου του ΠΑΟΚ και μαθαίνουν για την εξέλιξη του νεαρού στόπερ. 

Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να έρθει πρόταση κάποια στιγμή από την Φενέρ για τον Μιχαηλίδη. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει φροντίσει να μην βάλει μπάι άουτ στο νέο συμβόλαιο και έτσι έχει το απόλυτα πάνω χέρι σε οποιαδήποτε κρούση για το δικό της παιδί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.