Υπάρχει και αγώνας για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης01 Οκτωβρίου 2023

Την δεύτερή του αγωνιστική υποχρέωση έχει σήμερα ο Ηρακλής που υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο στις 4μμ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία εβδομάδα μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Μακεδονικό, οι κυανόλευκοι θα αναμετρηθούν με την ΑΣΑ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Το Καυτανζόγλειο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, δεν πήρε άδεια και φυσικά αυτός που την… πληρώνει είναι ο Ηρακλής και ο κόσμος του που δεν θα μπορέσει να συμπαρασταθεί στην ομάδα του. Και όλα αυτά εν μέσω του μεγάλου προβλήματος με τον Μπόγκταν Μάρα και τη δικαίωση του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να απορρίπτει το αίτημα αναψηλάφησης της ΠΑΕ Ηρακλής, που καλείται να πληρώσει 210.000 ευρώ. 

Σε διαφορετική περίπτωση την επόμενη Παρασκευή θα υπάρξει η τρίτη αφαίρεση βαθμών και η οριστική αποβολή του Ημίθεου από το Πρωτάθλημα.  Εν μέσω αυτού του «περίεργου» κλίματος ο Σάκης Τσιώλης προετοίμασε τους παίκτες του για την σημερινή αναμέτρηση, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. 

Πολύ πιθανές θεωρούνται, τουλάχιστον 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ ενδιαφέρον έχει αν ο έμπειρος κόουτς διατηρήσει το σύστημα 3-5-2 που προτίμησε (στο πρώτο ημίχρονο) στην Ευκαρπία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.