«Υπάρχει διάθεση από τον Σβαμπ να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

«Υπάρχει διάθεση από τον Σβαμπ να μείνει στον ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο ατζέντης του Αυστριακού μέσου, Τάσος Μαραγκοζίδη

«Είχα πολύ καιρό να πάω στην Τούμπα. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα και που επέστρεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4. Ο Σβαμπ μου είπε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ότι του έφερα γούρι γιατί ήταν το πρώτο του φετινό γκολ στο Πρωτάθλημα».

Για το τι είπε κατά τον πανηγυρισμό του ο Σβαμπ:

«Κάνει θετική παρακίνηση στον εαυτό του. Το κάνει και στο σπίτι του μπροστά στον καθρέφτη. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στον αγώνα. Κάνει από 11 έως 13 χιλιόμετρα. Ο Στέφαν προσέχει πολύ τον εαυτό του, είναι φουλ επαγγελματίας. Επειδή θέλει να κουράσει τον αντίπαλο ο ΠΑΟΚ με το σύστημα που παίζει, θέλει λίγο χρόνο και ο Σβαμπ έχει μάθει αλλιώς στην Αυστρία. Όταν παίζει με τον Κούρτιτς μοιράζονται διαφορετικά οι ρόλοι τους».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Σβαμπ. Από τον Στέφαν υπάρχει διάθεση να μείνει. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση, αφού ο προπονητής τον εμπιστεύεται».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλος το Πρωτάθλημα γιατί θεωρεί τους αντιπάλους του ότι δεν είναι καλύτεροι. Στόχος είναι να προχωρήσει και στην Ευρώπη. Να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο, να έχει έναν αντίπαλο στα μέτρα του στους «16» και μετά όλα γίνονται. Το μυαλό όλων στην ομάδα τώρα είναι στον δεύτερο αγώνα με την Κοπεγχάγη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.