«Ύμνοι» Ολιβέιρα: «Είμαι ευγνώμων για τα όσα έζησα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Στάζει...μέλι για τον ΠΑΟΚ ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σέρτζιο Ολιβέιρα, που πλέον διαπρέπει με τη φανέλα της Πόρτο, της οποίας είναι και εκ των αρχηγών της. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στις στιγμές που βίωσε στη Θεσσαλονίκη κατά το εξάμηνο που έμεινε στην πόλη και ο Δικέφαλος κατέκτησε το νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Αρχικά δήλωσε: «Θυμάμαι τον άγχος πριν τον αγώνα να είσαι στον δρόμο και να βλέπεις το πάθος των οπαδών που χαρακτηρίζει τους Έλληνες και ειδικά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απίστευτοι οπαδοί. Όσοι φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές γιατί λίγοι έχουν τέτοια υποστήριξη, Το ντέρμπι είναι ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ μπαίνει να νικήσει πάντα. Αυτό που μετρά είναι πάνω απ΄όλα η στρατηγική και χρειάζονται παίκτες που να θέλουν να κερδίσουν το ματς. Υπάρχουν στιγμές που θα χαρείς το παιχνίδι και άλλες που θα χρειαστεί ψυχραιμία. Είναι σημαντική η άμυνα και οι στημένες φάσεις». 

Για την πιο δυνατή του στιγμή και τις ευχές που έχει για την ομάδα: «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι ήταν με τον Ολυμπιακό, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και προηγηθήκαμε με 3 – 0 και δείξαμε την ποιότητα. Χαίρομαι για την επιστροφή Λουτσέσκου γιατί δίνει ποιότητα στις ομάδες του, θέλω να ευχηθώ να νικήσουν για να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Κοπεγχάγη. Είμαι ευγνώμων στους φίλους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδωσαν τους εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.