Ύμνοι Μιχαλήτσιου για Μάντζιο: «Έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος.

Ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του νυν προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιου, τον οποίο μετά το κοουτσάρισμα του στον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο και την μεγάλη επιστροφή στο σκορ, χαρακτήρισε τα όσα έκανε ως ρεσιτάλ προπονητικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Έγινα δύο παιχνίδια σήμερα, ένα πριν το γκολ του Ατρομήτου και ένα μετά που δεν υπάρχει υποψήφια φάσης, ενώ μετά από εκείνο το σημείο  άλλαξαν όλα. Ο Μάντζιος παίρνει άριστα στη μελέτη του παιχνιδιού μετά την αποβολή, αλλά του βγήκαν κιόλας στο παιχνίδια. Τότε έπρεπε να βάλει ένα στόπερ και βγάζει τον καλύτερο του παίκτη, τον Γκάμα, αυτό είναι μεγάλη μαγκιά».

Ενώ πρόσθεσε για τη διαχείριση του αγώνα: «Κάνει και τις υπόλοιπες αλλαγές και εκεί δείχνει ότι ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται στη φουρτούνα. Φρέσκαρε τον άξονα του και κέρδισε το κέντρο από τον αντίπαλο προπονητή, καθώς δεν έβαλε έναν παραπάνω χαφ όπως έπρεπε και έφερε την άμυνα του μέσα στην εστία. Δεν φάνηκε πουθενά μέσα στο παιχνίδι ότι ο Άρης έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο προπονητής του Άρη τα πήγε εξαιρετικά αλλά ο αντίπαλος κόουτς δεν τα πήγε τόσο καλά. Ο Άρης, έχει το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα και ο Ατρόμητος ενώ είχε μόνο έναν επιθετικό ο Άρης συνέχιζε να παίζει με τρεις αμυντικούς. Ο Μάντζιος έδωσε ένα ρεσιτάλ προπονητικής».

Για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ατού στα άκρα της επίθεσης, ο Άρης έχει 9 ατού, πράγμα που δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Λείπει ο Καντουρί και δεν έχει πολλές λύσεις του ίδιου επιπέδου, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Άρη που έχει ισάξιους παίκτες στις περισσότερες θέσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.