Υγιεινός περίπατος με... πεντάρα για τη Λίβερπουλ!

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2021

Με πόδι στο γκάζι οι «reds» πέρασαν από την έδρα της Γουότφορντ με το επιβλητικό 0-5, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο που σκόραρε τρεις φορές, στέλνοντας στην άκρη τα όποια όνειρα του Κλαούντιο Ρανιέρι για ένα ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Γουότφορντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «Κόκκινους», με τον Σάλαχ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, να μοιράζει στον Σαντιό Μανέ, με τον Σενεγαλέζο να πετυχαίνει το 100ο του γκολ σε επίπεδο Premier League, ενώ τον χορό των γκολ συνέχισε ο Φιρμίνιο έπειτα από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κλοπ δεν σταμάτησαν να δείχνουν τις ορέξεις τους, με τον Φιρμίνιο να συνεχίζει τη... δουλειά από το πρώτο ημίχρονο και να κάνει το 0-3 πριν ο Σαλάχ, με ένα εντυπωσιακό σλάλομ κλέψει την παράσταση εντός αγωνιστικού χώρου, γράφοντας το 0-4. Και πάνω που η... καταιγίδα έμοιαζε να τελειώνει, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα πάλι από τον Φιρμίνιο ένα λεπτό μετά τα 90΄.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμένια (56' Ενγκάκια), Κάθκαρτ, Έκονγκ, Ρόους, Ντένις (69' Ζοάο Πέδρο), Κούτσκα, Σισοκό, Μασίνα (46' Κλέβερλι), Σαρ, Ερναντές

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ – Άρνολντ (65' Τσάμπερλεϊν), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (64' Τσιμίκας), Μίλνερ (83' Νίκο Γουίλιαμς), Χέντερσον, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.