Υγιεινός περίπατος για Μακεδονικό, 5-1 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αχίλλειος Έξαρχος23 Μαΐου 2021

Εύκολο απόγευμα, όπως αναμενόταν άλλωστε, είχε ο Μακεδονικός απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας, την οποία συνέτριψαν με 5-1 και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Στα αξιοσημείωτα του ματς, μεταξύ άλλων, είναι και η επιστροφή στα γκολ για τον Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Μακεδονικού πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Μακεδονικός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο θα απαλλάσσονταν από το άγχος. Τσουκάνης (4’) και Ζαννάκης (11’, 15’) απείλησαν τα πρώτα λεπτά για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, η οποία έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 19’ όταν ο Ευαγγελόπουλος απέκρουσε το σουτ του Τσουκάνη και στη συνέχεια ο Ζαννάκης έπιασε την κεφαλιά όμως αμυντικός του ΠΑΟΚ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Ο Μακεδονικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 34’ όταν ο Ρακαβίνας γύρισε την μπάλα στον Ζαννάκη και αυτός από πολύ κοντά έκανε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσουκάνης απλοποίησε ακόμη περισσότερα τα πράγματα για τους «πράσινους», αφού έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος τη σκυτάλη για τον Μακεδονικό πήρε ο Ηλίας Ιγνατίδης, ο οποίος «χτύπησε» τρεις φορές και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «πρασίνων». Στο 62’ ο υψηλόσωμος επιθετικός μετά από ασίστ του Τσουκάνη έκανε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στο 78’ και το 80’. Ενδιάμεσα (76’) ο Αργυρόπουλος είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 για την ομάδα της Ημαθίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Κατριτσέας (66’ Γάκης), Τσιαμπάζης, Τζελίδης (78’ Ανδρεάδης), Προσκυνητόπουλος (78’ Γκάρας), Δοϊρανλής, Πολυζωίδης, Τσουκάνης, Μαυρομάτης, Ρακαβίνας (56’ Ιγνατίδης), Ζαννάκης (66’ Κεφαλάς).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Ζαρογιάννης): Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Ζωγράφος, Κολίτσης, Χασιώτης, Μπεκτάς, Λίπε, Μαργαρίτης, Κίτσας, Μπουρδάνος, Χερίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή 23/5

2ος όμιλος (12η αγωνιστική)

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0 

Αετός Βαρβάρας – ΠΟ Ν.Καλλικράτειας 2-1 

Θύελλα Σαρακηνών – Θερμαϊκός Θέρμης 2-1 

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας– Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1

Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5-1

Αγροτικός Αστέρας – Εδεσσαϊκός 1-4

Αναγέννηση Πλαγιάς – Νίκη Αγκαθιάς 

Ρεπό : Εθνικός Γιαννιτσών

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.