Υφαντής: «Παλιός πρόεδρος ΚΕΔ έφτιαχνε σπίτι του μόνος τους πίνακες»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αποκάλυψη που προκάλεσε εντύπωση προχώρησε ο Χρήστος Υφαντής στην δίκη της «Συμμορίας» που συνεχίστηκε σήμερα.
Ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Θόδωρου Κουρίδη και αποκάλυψε πως υπήρξε παλιός πρόεδρος της ΚΕΔ, που έφτιαχνε τους πίνακες διαιτητών μόνος στο σπίτι του: «Υπήρξε πρόεδρος που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες στο παρελθόν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρείται η αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία». Στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα, ο Χρήστος Υφαντής απάντησε: «Αυτό ήταν πριν 20 χρόνια, πριν αναλάβει στην ΚΕΔ ο Μποροβήλος».

Για τις αντιρρήσεις του Κύρου Βασάρα για τους πίνακες της περιόδου 2012-13:

«Οι πίνακες διαιτησίας συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μερες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα».

Δεν έρχεται ο Ντάλας


Ο Βασίλης Τοροσίδης, μάρτυρας υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε ότι στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, τον Γενάρη του 2013, δεν υπήρξε συνομιλία εντός του αγωνιστικού χώρου του πρώην παίκτη της Βέροιας Νίκου Γεωργέα, με οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού, πριν από την έναρξη του β’ ημιχρόνου. Εξάλλου, ο Σκοτσέζος πρώην αρχιδιαιτητής, Χιού Ντάλας που ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη ως μάρτυρας κατηγορίας, δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό στη χώρα του.

ΠΗΓΗ: Sdna.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.