Ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ καταγγέλλει η Πισπιρίγκου: «Έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο!»

Metrosport Team01 Απριλίου 2022

Τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν.

Μάλιστα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή της που την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, είδαν τους μώλωπες στο κορμί της.

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημενα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν 'που@@@ ομολόγησε...'», λέει στην εκπομπή του Star η μητέρα της 33χρονης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, η οποία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. «Οχι, δεν πρόκειται», φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σχετικά με τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει με δάκρυα στα μάτια: «Είναι άδικο. Ολο αυτό έγινε για να γίνει. Δεν αντέχω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.