Χριστόφορος Δασκαλάκης: Η Κ-19 του Αρη δεν σταματά την παραγωγή ταλέντων

Μάνος Χατζάκης31 Οκτωβρίου 2020

H Κ-19 του Αρη έχει ταλέντα προς αξιοποίηση και μεταξύ αυτών είναι και ο Χριστόφορος Δασκαλάκης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, αν και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αναδείχθηκε πέρσι πρώτος σκόρερ της Κ-17 με 17 τέρματα, ενώ ήταν ο μοναδικός της εκπρόσωπος στην εθνική Νέων. Το καλοκαίρι πήρε... προαγωγή στον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας και θέτει υποψηφιότητα να είναι από την επόμενη φουρνιά της Κ-19, η οποία θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Στο ξεκίνημα του φετινού Πρωταθλήματος ερχόταν περισσότερο από τον πάγκο, ωστόσο πλέον καθιερώνεται στο αρχικό σχήμα και έχει συνεισφορά στην πορεία του συγκροτήματος του Κώστα Καζάνα.

Ηδη, στο πρόσφατο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του (ο Αρης επικράτησε με 2-0) ερχόμενος από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δασκαλάκης έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, αλλά βρίσκεται υπό παρακολούθηση και από ανθρώπους ελληνικών συλλόγων.

Η τρέχουσα χρονιά είναι και για τον ίδιο, όπως και γι' άλλους συμπαίκτες του, η αφετηρία για κάτι... μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.