Xmas Party: Γιορτινό κλίμα και ξέφρενοι ρυθμοί για τον όμιλο Metromedia

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2023

Σε ευχάριστο κλίμα και με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για άλλη μία φορά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι του ομίλου Metromedia.

Οι εργαζόμενοι του αλλά και η διοίκηση του κορυφαίου μιντιακού ομίλου της Βόρειας Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να μπουν σε γιορτινό κλίμα και να χαλαρώσουν στον χώρο εργασίας τους.

Τα διοικητικά στελέχη, οι δημοσιογράφοι, οι παραγωγοί, οι συντελεστές των ραδιοφώνων Metropolis 95.5, Zoo Radio 90.8, Velvet 96.8, Τρανζίστορ 100.3, Republic, των ιστοσελίδων Metrosport.gr και Mynews.gr, της εφημερίδας Metrosport, αλλά και του Goldmall.gr, διασκέδασαν σε ρυθμούς ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής, δοκίμασαν από τα εκλεκτά εδέσματα και φυσικά ήπιαν και πάλι κρασί «Μακεδονικός».

Φυσικά στο μεγάλο πάρτι παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ομίλου Metromedia, Παύλος Ανδρώνης και κατά την διάρκεια της εναρκτήρια ομιλία του πριν την έναρξη του πάρτι, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την παρουσία τους, αλλά και την συνεισφορά τους για την διατήρηση των μέσων στην κορυφή της μιντιακής πυραμίδας στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.