Ξιαρχό: «Πήρα χάπια, δεν σας λέω πού είμαι»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Ο Τάσος Ξιαρχό, απειλεί να αυτοκτονήσει μετά τον μεγάλο ντόρο που ξέσπασε, λόγω της ανάρτησης που έκανε ο ίδιος για μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά.  

Οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών, ενώ φέρεται να έχει στείλει και ανησυχητικά μηνύματα σε φίλους του. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το reader.gr,  φίλη του χορογράφου επικοινώνησε με την Αμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό έκανε σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος Ξιαρχό παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία τον αναζητά.

Ο Τάσος Ξιαρχό για αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενώ είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένο σημείο στο Μενίδι. Λίγα λεπτά, όμως, πριν από τις 19:00 ειδοποιούσε τους πιο στενούς του ανθρώπους ότι είναι εν ζωή αλλά έκανε χρήση χαπιών και λιποθύμησε. 

Μάλιστα, ο πατέρας του έκανε έκκληση σε όλους να βρεθεί το παιδί του και σε δηλώσεις του έλεγε ότι τον ψάχνει στο τηλέφωνο «αλλά δεν μας απαντά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.